Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Idaho

Некретнина на продају у Идахо

Идахо заузима континентални део северозападних Сједињених Држава и граничи се сјеверно са канадском провинцијом Британска Колумбија, западно са државама Вашингтона и Орегона, на југозападу са Невадом, на југоистоку са Јутом. на истоку са Вајомингом и на сјевероистоку са Монтаном.

 Изгледи за тржиште некретнина 2018. изгледају позитивно широм Сједињених Држава. Најновије вести изгледају веома охрабрујуће како за купце тако и за продаваче. Нови домови су изграђени свакодневно, што потенцијалним купцима омогућава пуно избора на свим тржиштима, у свакој држави.

Да ли је то савршено време за коначно куповину некретнина за продају у Ајдаху? Сљедеће информације ће вам пружити све податке и бројке потребне за доношење одлуке на основу којих можете да се информишете.

Тржиште некретнина у Идаху је у другачијем положају, без проблема са берзанским тржиштем, мало или без икаквог утицаја на становање. Што значи да је могућност колапса тржишта некретнина минимална.

Потреба за новом имовином која се продаје у Ајдаху је сада врло висока и доступност је ограничена. Дакле, ако имате престижну имовину за продају у држави Идахо, вероватно је да имате два или више потенцијалних купаца који се такмиче за вашу имовину. Продавци могу такође имати користи од тренутног стања на тржишту некретнина у Идаху. Без обзира на утицај који би берза могла имати у кући, куповина куће у периоду када су хипотекарне стопе ниске, биће профитабилно током времена

Боисе је главни град у Ајдаху и овде се пролеће често сматра продајном сезоном услед топлије климе која омогућава купцима да изађу и провере доступну имовину за продају у подручју Идахо. Зато морате научити више о тржишту некретнина у Идаху. Овај пролеће у Боисеу, на тржишту се види веома мала понуда станова и ово је сјајна вијест за продавце.

Иако би то могло бити тржиште повољно за продавце, то је такође одлично вријеме за куповину некретнина за продају у Ајдаху. Иако цене кућа расте на већини метро станица, укупне цене кућа у Боисеу и околним подручјима су ниже него у већим градовима широм земље.

Каматне стопе се полако повећавају, али су и даље историјски ниске. Локалне зараде су порасле, што очигледно може помоћи у процесу куповине куће.

Пошто се у Идаху смањује имовина за продају, ако сте икада размишљали о продаји куће, сада је добро време за то. Области као што су Боисе и Соутхвест Идахо су у потрази за продавцима.

Пад броја кућа за продају у Боисеу је гаранција да ће тржиште некретнина у Идаху и даље имати велике потенцијале за продавце чак и након пролећне сезоне.

Вредности домаћинстава у држави су порасле за 10,6% у прошлој години и очекује се да ће се ове бројке до следеће године повећати за 4,8%.

Тржиште некретнина у граду Боисе је прошло добар опоравак од пада на тржишту. Боисе није само повратио стопало, већ је почела да успева. На основу солидних тржишних основа, овај раст не изгледа брзо успоравати.

Боисе је стварно у вртлогу. Садашње вриједности могу бити ниже од националног просјека, али расте у ономе што се чини одрживим током ове године. У ствари, тренутни бројеви цена кућа нису далеко од нивоа пре колапса. Ово треба посматрати као сигнал да некретнине у Боисеу нису порасле брже него што би требало да буду на висини тржишта и нису превише пале. Ово чини идеалним тржиштем за боравак или инвестирање.

  •  
    Селим се у Идахо. Исељеници и живе у Идаху

      Настављајући да анализира које земље су најзанимљивије за улагање, наша пажња је усмјерена на америчку државу, у којој доминирају природне љепоте и врло активан ноћни живот. Преко ријеке Салмон, која сваке године гарантира нишни туризам (која је и најдужа ријека у Сједињеним Америчким Држава ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 9621

Prodaja Засебна кућа, Idaho, Ada County, Boise, Boise

20,195,637.41RSD
Prodaja
Засебна кућа

1500 m²
3 спаваће собе блок кућа на језеру терацо подови једна прича царпорт, гаража, ББК на језеру близу свега и плаже.
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB